Udhëtim &
Akomodimm

Si të vini në Gjakovë?

Gjakova ndodhet në jugperëndim të Kosovës, rreth 80 km nga kryeqyteti Prishtina.

Nga stacioni i autobusëve të Prishtinës, autobusët zakonisht qarkullojnë çdo orë për në Gjakovë.

Ku të qëndroni në Gjakovë?

Ka shumë opsione të vendosjes në Gjakovë, ose në rajonin e bukur aty pranë.
Pse të mos e kombinoni qëndrimin tuaj me pushime?

Akomodimi

Ju lutemi gjeni këtu disa rekomandime dhe marrëveshje, të cilat presim t'i përshtaten më së miri nevojave të valltarëve gjatë Marathoncitos.

Hotel 12

hotel-12.com

Kemi marrëveshje dhe çmime të veçanta me hotelin dhe do të rezervohet ekskluzivisht për mysafirët tanë gjatë Maratoncitos.

Dhoma Comfort, 1 person - 46,75 € për natë

Dhoma Comfort, 2 persona - 51 € për natë

Suitë me pamje nga qyteti, 1 person - 93,50 € për natë

Suitë me pamje nga qyteti, 2 persona - 102 € për natë

Suita Deluxe / Pamje nga qyteti me tarracë, 1 person - 102 € për natë

Suitë Deluxe/ me pamje nga qyteti me tarracë, 2 persona - 110,50 € për natë

Suitë Penthouse, 3 persona - 170 € për natë

Ju do ta merrni kodin e zbritjes nga ne pasi të regjistroheni.

Hapësirat janë të kufizuara, kush vjen i pari, shërbehet i pari!

Adresa: Hotel 12, Nënë Tereza, Gjakovë 50000

Mail: info@hotel-12.com

Hotel Pashtriku

hotel-pashtriku-gjakova.hotel-mix.de

Hotel nga epoka socialiste me karakter kulti! Direkt përballë vendndodhjes së organizimit tonë.

Dhomë dyshe - 50 € për një natë

Adresa: Nënë Tereza,. 50000, Prishtinë, Kosovë

Hotel La Villa

hotel-la-villa-gjakova.hotel-mix.de

Pak jashtë qendrës së Gjakovës, vendosur afër pyllit të qytetit, mund ta gjeni këtë hotel të bukur.

Pika kryesore: pishinë e hapur!

Rekomandohet për ata që nuk e kanë problem të qëndrojnë pak larg nga vendi i ngjarjes

(distanca në këmbë: afro 20 min).

Dhoma Dyshe 1 person - 60 € për natë

Dhoma Dyshe 2 persona - 70 € për natë

Adresa: Firzë, Shkugëz, Gjakovë, Kosovë, 50000

Keni gjetur më shumë?

Na tregoni për përvojat tuaja ose ndani këshillat tuaja personale me ne dhe pjesëmarrësit e tjerë

nëpërmjet


facebook group
ose
hello@kosovatango.com

Mos prit! Bëhuni early bird dhe përfitoni zbritje!

Ejani dhe bashkohuni

We use cookies to improve your experience and to help us understand how you use our site. Please refer to our cookie notice and privacy statement for more information regarding cookies and other third-party tracking that may be enabled.

© 2022 Kosova Tango

hello@kosovatango.com

Kastriot Gjoni
me Baki, Dafina, Anne and Anke
Munich dhe Prishtina  

*Marathoncito jonë është festë private e miqve të tangos në mbarë botën. Shuma e parave është kontribut për shpenzimet. Nuk do të ketë fitime.

Created with
Mailchimp Freddie Badge