Program

en I alban

Këtu është një përshtypje e asaj që ju mund të prisni


Orari i Marathoncito


Shtatë Milonga të bukur

DJ, mësues e artistë gazmorë
Punëtori për fillestarë dhe valltarë të avancuar
Darkë gala
Vizitë me cicëron nëpër qytet dhe në rajon

Shumë të tjera

Milongas

DJ’s

Ky është stafi që do t'ju mbajë në pistën e vallëzimit

DJ Helena Shtrbac

Punëtoritë

Kurse tango për fillestarë, si dhe valltarë mesatarë dhe të avancuar me
Gustavo Gomez & Daniela Hidalgo


Dhe akoma më shumë klasa fillestare me Baki Vertiola.

Çmimet

Rezervimet e hershme me çmime të zbritura vlejnë deri më 31 mars

Tiketa All Milonga Pass
(
përfshirë snacks and ëmbëlsirat )

110 € early bird

120 € nga 1. prill

130 € nga 1. maj

Punëtoritë/Workshops

25 € / Punëtoritë - early bird

28 € / Punëtoritë - full price

30 € / Punëtoritë - on spot nëse në dispozicion


Darke Gala

25 € / person (meny me tre pjata, duke përfshirë një pije për mirëseardhje.)


Jemi plotësisht të vetëdijshëm për gjendjen aktuale ekonomike.

Për çmime speciale, sidomos për pjesëmarrësit lokalë, ju lutemi na kontaktoni drejtpërdrejt.

Pjesëmarrësit rezidentë nga Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina, Kosova, Mali i Zi, Maqedonia e Veriut, Serbia dhe Turqia përfitojnë nga çmime speciale.


Ju lutemi regjistrohuni përmes local participants ose na kontakto në kosovatango.locals@gmail.com.


Marathoncito është menduar të jetë ngjarje e baraspeshuar mirë në kuptimin e gjinive. Regjistrimi si çifte rekomandohet shumë. Regjistrimet si valltarë të vetëm janë gjithsesi të mundura por do të konfirmohen paraprakisht. Do të përpiqemi të bëjmë bashkë sa më shumë çifte, sipas parimit i pari vjen, i pari shërbehet.

Registration is open!

Location

The main venue for the milongas is an atmospheric winebar in the historic center of Gjakova:
Winebar Hotel Çarshia e Jupave (Google Maps)

There will be an extra wooden dancefloor set for the event.

Keep up

and subscribe to our Newsletter

We use cookies to improve your experience and to help us understand how you use our site. Please refer to our cookie notice and privacy statement for more information regarding cookies and other third-party tracking that may be enabled.

© 2022 Kosova Tango

hello@kosovatango.com

Kastriot Gjoni
me Baki, Dafina, Anne and Anke
Munich dhe Prishtina

*Marathoncito jonë është festë private e miqve të tangos në mbarë botën. Shuma e parave është kontribut për shpenzimet. Nuk do të ketë fitime.Created with
Mailchimp Freddie Badge