Vendnodhja

Kosova – Gjakova

en I alban

Kosova

Përqafoni bukurinë dhe njerëzit e këtij vendi ende të pazbuluar në zemër të Evropës.

Gjakova e bukur

Aty do të vallëzojmë.

Në jugperëndim të Kosovës, në një luginë afër kufirit me Shqipërinë, gjendet Gjakova, pikë tipike historike, që daton që nga shekulli i 15-të. Shumë ndërtesa dhe pamje piktoreskë, mbi të gjitha Çarshia e vjetër historike, kombinuar me një kolorit me të rinj e gjallëri kulturore dhe gastronomike, kontribuojnë në atmosferën shumë të veçantë të këtij xhevahiri prej qyteti të Evropës Lindore.

Vendi

Vendi kryesor për milongat është bar verërash në qendrën historike të Gjakovës:
Winebar Hotel Çarshia e Jupave (Google Maps)

Për këtë ngjarje do vendoset pistë e veçantë vallëzimi prej druri.

Regjistrohu tani!

We use cookies to improve your experience and to help us understand how you use our site. Please refer to our cookie notice and privacy statement for more information regarding cookies and other third-party tracking that may be enabled.

© 2022 Kosova Tango

hello@kosovatango.com

Kastriot Gjoni
me Baki, Dafina, Anne and Anke
Munich dhe Prishtina

*Marathoncito jonë është festë private e miqve të tangos në mbarë botën. Shuma e parave është kontribut për shpenzimet. Nuk do të ketë fitime.Created with
Mailchimp Freddie Badge