Pjesëmarrësit
Lokalë

en I alban

Mirë se vini valltarë vendorë

Valltarët që vijnë nga Kosova dhe rajoni mund të kenë kërkesa specifike në lidhje me çmimin, udhëtimin, akomodimin ose informacionin, ndryshe nga ato të pjesëmarrësve ndërkombëtarë.

Dafina është këtu si kontakti juaj personal me dëshirë për t'ju ndihmuar me të gjitha pyetjet, dëshirat dhe sugjerimet tuaja.

Dafina është drejtuesja e shkollës Evolution Dance Kosovo, që gjendet në Prishtinë dhe personi i përkryer kontaktues kur bëhet fjalë për të bashkuar njerëzit dhe për të vallëzuar.


Mos ngurroni të kontaktoni me të.


Valltarët rezidentë nga Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina, Kosova, Mali i Zi, Maqedonia e Veriut, Serbia dhe Turqia përfitojnë nga çmime speciale.

Tiketa All Milonga Pass – 3 milonga pasdite, 4 milonga në mbrëmje

(duke përfshirë snacks dhe ëmbëlsirat)
60 € (deri me 31. mars 2023); 70 € (deri me 30.prill 2023); 80 € (nga 1. maj 2023)

Punëtoritë me Baki Vertiola - Klasat e fillestarëve - Sidomos për valltarët vendorë

Fillestarët – e premte, 19 maj, ora 14.15 – Hapat e parë – 10 €

Fillestarët – e shtunë, 20 maj, ora 14:15 – Më shumë hapa – 10 €

Fillestarët – e diel, 21 maj, ora 14.15 – Kombinime – 10 €

Punëtoritë me Gustavo Gomez & Daniela Hidalgo - Klasat për të gjitha nivelet

Fillestarë – e shtunë, 20 maj, ora 12:30 – Kuptimi i Tangos – 15 €

Mesatarë – e diel, 21 maj, ora 12.30 – Quebrada – 15 €

Avancuar – e diel, 21 maj, ora 14.15 – Variacione të dyfishta – 15 €

PJESËMARRËSIT LOKALË

Na përcillni

dhe abonohuni në buletinin tonë

We use cookies to improve your experience and to help us understand how you use our site. Please refer to our cookie notice and privacy statement for more information regarding cookies and other third-party tracking that may be enabled.

© 2022 Kosova Tango

hello@kosovatango.com

Kastriot Gjoni
me Baki, Dafina, Anne and Anke
Munich dhe Prishtina  

*Marathoncito jonë është festë private e miqve të tangos në mbarë botën. Shuma e parave është kontribut për shpenzimet. Nuk do të ketë fitime.

Created with
Mailchimp Freddie Badge