Marathoncito

Gjakova, Kosova
Maj 18-21, 2023

Përgatitemi për një ngjarje krejt të re Tango në Gjakovë, Kosovë.

Katër ditë për të mbjellë dashurinë dhe  për të vallëzuar në një pjesë të Evropës që po lulëzon, por që është ende e pazbuluar.

Vallëzoni në një bar verë atmosferike në qendrën historike të qytetit të Gjakovës.

Faleminderit!

Shihemi në 2024!

Gjakova e bukur

Aty do të vallëzojmë.

Në jugperëndim të Kosovës, në një luginë afër kufirit me Shqipërinë, gjendet Gjakova, pikë tipike historike, që daton që nga shekulli i 15-të. Shumë ndërtesa dhe pamje piktoreskë, mbi të gjitha Çarshia e vjetër historike, kombinuar me një kolorit me të rinj e gjallëri kulturore dhe gastronomike, kontribuojnë në atmosferën shumë të veçantë të këtij xhevahiri prej qyteti të Evropës Lindore.

Na përcillni

dhe abonohuni në buletinin tonë

Na kontakto

na shkruani nëpërmjet
contact form

ose, abonohuni në buletinin tonë subscribing to our newsletter

Shihemi në Gjakovë!


E mirëpresim takimin me ju:

Kastrioti, Dafina, Baki, Anne,
Anke 💛

Foto: Gaz Blanco

We use cookies to improve your experience and to help us understand how you use our site. Please refer to our cookie notice and privacy statement for more information regarding cookies and other third-party tracking that may be enabled.

© 2022 Kosova Tango

hello@kosovatango.com

Kastriot Gjoni
me Baki, Dafina, Anne and Anke
Munich dhe Prishtina  

*Marathoncito jonë është festë private e miqve të tangos në mbarë botën. Shuma e parave është kontribut për shpenzimet. Nuk do të ketë fitime.

Created with
Mailchimp Freddie Badge